Εσπερινός και Λειτουργία στις 15 Μάη 2018 στην Αθήνα Εκτύπωση

Με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη, Πολιούχου της κοινότητας Χαλκιοπούλων και της Δημοτικής Ενότητας Ινάχου Αμφιλοχίας, τη Δευτέρα 14 Μάη 2018 και  ώρα 06:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Εσπερινός και Αρτοκλασία, στον Ιερό Ναό Αγ. Ανδρέα Λαμπρινής ( Τράλλεων & Ωρωπού –Λαμπρινή)  ενώ την Τρίτη 15 Μάη 2018 το πρωί, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία. Ετσι όσοι δεν μεταβούν στο χωριό για τον εορτασμό, θα έχουν τη δυνατότητα να εκκλησιαστούν και να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου.
Ο Εσπερινός θα τελεστεί στο παρεκκλήσι κάτω από τον κύριο Ναό

Να θυμίσουμε ότι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στη Λαμπρινή υπάρχει εικονοστάσι με την εικόνα του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη με μέριμνα του αείμνηστου πάπα-Ανδρέα Παπαγεωργίου , ο οποίος ιερουργούσε σε αυτό το Ναό και τελούσε πάντοτε τον Εσπερινό και  τη Θεία Λειτουργία στις 15 Μάη. Μετά το θάνατο του πάπα Ανδρέα  η Θεία Λειτουργία γίνετε με μέριμνα της κόρης του σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χαλκιοπουλιτών Αττικής " Ο Αγιος Ανδρέας ο Ερημίτης". 

Για  όσους  χρησιμοποιήσουν  τα  Μέσα  Μαζικής  Μεταφοράς  εξυπηρετεί  η  γραμμή  νούμερο 5  του  ΤΡΟΛΕΪ «ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ – ΛΑΜΠΡΙΝΗ ».

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

alt


alt