ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ
την Πέμπτη 17-8-2017

Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας - Πειραιά "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ" σας καλεί να παρευρεθείτε στην Εκδήλωση - Αντάμωμα που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17-8-2017 στον Άνδρέα τον Ερημίτη.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
• Θεία Λειτουργία στο σπήλαιο.
(Τέλος Λειτουργίας 10 - 10:15π.μ. περίπου).
• Επιστροφή στο χώρο εκδηλώσεων στην Αγραπιδούλα και περιήγηση στην έκθεση ασπρόμαυρης φωτογραφίας & την λαογραφική έκθεση.
• Πλούσιο μενού και παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ (Γιώργος Βίτσας – Κλαρίνο, Κώστας Τσαμπάς & Πάνος Παππάς στο τραγούδι).
• Παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το μικτό χορευτικό του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Αθήνας και του Συλλόγου Χαλκιοπούλων.
Μια ευκαιρία για όλους τους Βαλτινούς & Αιτ/νες να επισκεφτούν το σπήλαιο του Αγίου Ανδρέα του Ερημίτη (ένα από τα αρχαιότερα βυζαντινά μνημεία του νομού μας - 1254 μ.Χ.), να απολαύσουν την υπέροχη θέα της τεχνητής λίμνης Κρεμαστών να απολαύσουν το μεσημεριανό τους και να διασκεδάσουν παραδοσιακά στον χώρο εκδηλώσεων στην «ΑΓΡΑΠΙΔΟΥΛΑ».
Σας περιμένουμε.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνείστε στα τηλ: 6977911144 (Ευάγγελος Κ. Τσιούνης) & 6944242807 (Χρήστος Σπ. Λαυρέντζος).

Πατήστε πάνω στην εικόνα να δείτε την Αφίσα της Εκδήλωσης17-8-17

Πατήστε  εδώ για να δείτε το Βίντεο-Προσκληση της Εκδήλωσης