Πάρτυ Νεολαίας Εκτύπωση
 
  • Από το ξημέρωμα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου 2009 στο παρελθόν ανήκει πλέον το καθιερωμένο Πάρτυ Νεολαίας, του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Αθήνας-Πειραιά, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
  • Παρά τον άσχημο καιρό η συμμετοχή της νεολαίας του χωριού μας, και όχι μόνο, ήταν μεγάλη. Λίγο μετά της 22:00 το βράδυ του Σαββάτου η αίθουσα άρχισε να γεμίζει με νέους του χωριού μας αλλά και με φίλους που θέλησαν να διασκεδάσουν μαζί μας. Πολλοί ήταν αυτοί που είχαν καιρό να συναντηθούν μεταξύ τους λόγω των ρυθμών και της  καθημερινότητας της Αθήνας. Η συζήτηση και οι γνωριμίες στην αρχή δεν άργησαν μετατραπούν σε κέφι και ζωντάνια. Η διασκέδαση και ο χορός κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες  με αμείωτη ένταση μέσα σε ευπρεπή πλαίσια δημιουργώντας μια φιλική και νεανική ατμόσφαιρα που θύμιζε σε όλους στιγμές από ανάλογα γλέντια στο χωριό και τα πάρτυ των σχολικών μας χρόνων.
  • Η μεγάλη συμμετοχή  και το κέφι  που υπήρξε φανερώνει το γεγονός ότι πλέον η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει πλέον καθιερωθεί  και πως η νεολαία του χωριού μας παραμένει ζωντανή και ενεργή στις εκδηλώσεις και στις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.