Ετήσιος Χορός του Συλλόγου 2010 Εκτύπωση


 


 


  • Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Αττικής –Πειραιά  που διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο «Ελαιώνας» στις 27 Φεβρουαρίου 2010.  Συγχωριανοί και φίλοι  του Συλλόγου συγκεντρώθηκαν από νωρίς  και αφού έφαγαν και ήπιαν ξεφάντωσαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες , με την παραδοσιακή ορχήστρα του Δόκιμου Χαραλάμπους . Η παρουσία της νεολαίας ήταν και πάλι μεγάλη, γεγονός που βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί ένα γλέντι με αμείωτο κέφι, ζωντάνια και χορό που κράτησε όλο το βράδυ.
  • Την παράσταση έκλεψαν  οι χορευτικές ομάδες του συλλόγου . Το μικρό χορευτικό, αν και ολιγομελές ,καταχειροκροτήθηκε για την παρουσία του. Το μεγάλο χορευτικό παρουσιάζοντας χορούς του τόπου μας ντυμένο με παραδοσιακές φορεσιές προκάλεσε και αυτό το παρατεταμένο χειροκρότημα και τη συγκίνηση των παρευρισκομένων.
  • Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Ν.Δ.του νομού μας Καραγκούνης Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ινάχου Νέστωρας Επαμεινώνδας , ο πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων  Κορινθίας  Ριζογιάννης  Φάνης , ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ. Γερομήτσος Νίκος, η πρόεδρος του Συλλόγου Αυλακιωτών Τσιούφη Αθανασία, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φλωριαδιτών Καραδήμας Νίκος, ο πρώην Γ.Γ της ΠΑΝ.ΣΥ. Κάππας Νώντας και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων Παππάς Ευρυπίδης.
  • Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσιούνης Ευάγγελος στο χαιρετισμό του  αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου, τους στόχους του και την προσπάθεια συγκέντρωσης  χρημάτων για την περίφραξη του χώρου εκδηλώσεων για τον Άγιο Ανδρέα στην «Αγραπιδούλα», με την πώληση του ημερολογίου 2010
  • Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα αυτούς που βοήθησαν στην οργάνωση του χορού και των χορευτικών ομάδων. Επίσης ευχαριστεί όλους του φίλους  και συγχωριανούς επαγγελματίες πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου.
  • Η παραδοσιακή ορχήστρα - με τον εξαιρετικό Δόκιμο Χαραλάμπους στο κλαρίνο και τους  Πάνο και Κώστα Τσαμπά στο τραγούδι- και το πλούσιο και ποιοτικό φαγητό σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση, έδωσαν μιά άλλη παραδοσιακή διάσταση στο χορό μας και έκαναν τους περισσότερους από τούς παρευρισκόμενους να μας δηλώσουν ότι ήταν μία από τις καλύτερες επιλογές. Θερμά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του κέντρου «ΕΛΑΙΩΝΑΣ».
  • Ο συγχωριανός μας  Σπύρος Τηγάνης του Χρήστου έδωσε μιά διαφορετική λαϊκή νότα με το μπουζούκι και το τραγούδι και τον ευχαριστούμε θερμά.
                                                            

  Για Βίντεο από την  εκδήλωση πατήστε εδώ chalkiopoulo's Channel