22ο Αντάμωμα Βαλτινών Εκτύπωση

  • Την Κυριακή 30 Μάη 2010 πραγματοποιήθηκε το 22 ο Αντάμωμα Βαλτινών στα Μπαχούνια της Βαρυμπόμπης. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία  και οργανώθηκε από το κεντρικό συμβούλιο της Ο.ΣΥ.ΒΑ.   Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και βοήθησε στην επιτυχία της του Ανταμώματος. Εκατοντάδες οι Βαλτινοί, αλλά και φίλοι, που ανηφόρισαν στο πανέμορφο δάσος της Πάρνηθας και γλέντησαν κάτω από τα Πεύκα. Γνωστοί και φίλοι είχαν πολλά να πουν και να θυμηθούν. Η παραδοσιακή ορχήστρα του Γιώργου Βίτσα φρόντισε για τη διασκέδαση  και το χορό.
  • Την παράσταση όμως και το χειροκρότημα του κόσμου έκλεψαν τα χορευτικά του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών Αθήνας, του Μενιδίου και της Φλωριάδας και ο Χορευτικός  Όμιλος “Κατσαντώνης” από τη Λεπένου.
  • Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αττικής Πειραιά “Ο Αγιος Ανδρέας ο Ερημίτης” έδωσε δυναμικό παρών με πολυπληθή συμμετοχή συγχωριανών και φίλων. Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου φρόντισε και μετέφερε με μεριμνά του στο χώρο τραπέζια και καρέκλες, λύνοντας έτσι το πρόβλημα για τους Χαλκιοπουλίτες, ενώ πρόσφερε φαγητό αναψυκτικά και μπύρες στα μέλη του και στους φίλους του. Το χορευτικό τμήμα του συλλόγου εντυπωσίασε παρουσιάζοντας χορούς του τόπου μας ντυμένο με παραδοσιακές φορεσιές . Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά του χορευτικού και στη δασκάλα τους.