Ετήσιος Χορός του Συλλόγου 2011 Εκτύπωση
   • Διαψεύδοντας  όλες τις προβλέψεις και κόντρα στους δύσκολους  οικονομικούς καιρούς  οι Χαλκιοπουλίτες απέδειξαν, ότι  όταν βρίσκονται όλοι μαζί, και ξέρουν  και μπορούν να διασκεδάζουν και να γλεντάνε. Παρόλο την οικονομική κρίση, τα μέλη , οι συγχωριανοί  αλλά και οι φίλοι  του Συλλόγου γέμισαν την αίθουσα του κοσμικού κέντρου « Χίλια Αστέρια» όπου πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου μας, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011, εκπλήσσοντας ευχάριστα τα μέλη του Δ.Σ. που διοργάνωσαν αυτή τη βραδιά. Το κέφι , ο χορός και το τραγούδι περίσσεψαν ενώ τα γέλια και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν.  
  • Την παράσταση, για ακόμη μια φορά, έκλεψαν τα δύο χορευτικά τμήματα του Συλλόγου (μικρό και μεγάλο), τα οποία  παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς ντυμένα με τις ανάλογες φορεσιές και δικαιολογημένα κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
  • Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η παρουσία  ομάδας νεαρών που ήρθαν από το χωριό μας μόνο και μόνο για το χορό του συλλόγου μας – Τους ευχαριστούμε θερμά.
  • Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στον ετήσιο Χορό μας  και ιδιαίτερα αυτούς που βοήθησαν στην οργάνωση χορευτικών ομάδων καθώς και τα μέλη αυτών. Επίσης ευχαριστεί όλους του φίλους  και συγχωριανούς επαγγελματίες πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενίσχυση του Συλλόγου.
  • Διασκέδασαν μαζί μας και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους:
    Ο βουλευτής Αιτ/νίας της Ν.Δ.  Κώστας Καραγκούνης, ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ  Νίκος Γερομήτσος, ο πρόεδρος του συλλόγου Αιτ/νων Περιστερίου «Η Έξοδος» Χρήστος Χούτας, ο πρόεδρος του συλλόγου Χαλκιοπούλων Φώτης Νέστωρας, το μέλος του Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Χαλκιοπούλων Θανάσης Κουτσιούμπας, η πρόεδρος του Συλλόγου Αυλακιωτών και Γεν. Γραμματέας της Ο.ΣΥ.ΒΑ  Αθανασία Τσιούφη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βρουβιανών Ανέστης Βίτσας, ο πρόεδρος του συλλόγου Μπουκιωτών Αθήνας Κώστας Διγώνης και το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Μπαλασκώνης, ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Πετρωνιωτών Στάθης Τρίμπος, το μέλος του Κ.Σ. Ο.ΣΥ.ΒΑ Δημήτρης Τρίμπος, τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Μαλεσιαδιτών Ηλίας Μαλεσιάδας και Θεόφιλος Ράπτης.
 Για βίντεο με τα χορευτικά του Συλλόγου πατήστε εδώ Chalkiopoulo's Channel