23 Αντάμωμα Βαλτινών Εκτύπωση
   Την Κυριακή 5 Ιούνη 2011 πραγματοποιήθηκε το 23ο Αντάμωμα Βαλτινών στα Μπαχούνια της Βαρυμπόμπης. Η εκδήλωση ήταν  αφιερωμένη στο περιβάλλον και οργανώθηκε από το κεντρικό συμβούλιο της Ο.ΣΥ.ΒΑ. με την συνεργασία των Συλλόγων μελών της. Η προσέλευση του κόσμου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και βοήθησε στην επιτυχία του ανταμώματος.
  Εκατοντάδες οι Βαλτινοί, αλλά και φίλοι,που ανηφόρισαν στο πανέμορφο δάσος της Πάρνηθας και γλέντησαν κάτω από τα πεύκα. Γνωστοί και φίλοι είχαν πολλά να πουν και να θυμηθούν. Η παραδοσιακή ορχήστρα του Γιώργου Βίτσα φρόντισε για τη διασκέδαση και το χορό.
 
   Ο Σύλλογός μας έδωσε και φέτος δυναμικό “παρών” με πολυπληθή συμμετοχή (περίπου 120) συγχωριανών και φίλων. Το Διοικητικό Συμβούλιο με την σημαντική βοήθεια μελών του Συλλόγου φρόντισε και μετέφερε στο χώρο της εκδήλωσης τραπέζια και καρέκλες, συμπληρώνοντας όσες προσφέρθηκαν από την Ομοσπονδία και λύνοντας έτσι το πρόβλημα για τους Χαλκιοπουλίτες, ενώ πρόσφερε φαγητό, αναψυκτικά και μπύρες στα μέλη και στους φίλους του. Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, δεν τα κατάφερε να συμμετάσχει καθώς τα περισσότερα παιδιά είχαν υποχρεώσεις λόγω εξετάσεων.