Κοπή Πίτας του Συλλόγου μας για το 2013 Εκτύπωση


 altalt


alt


alt

  • Την Κυριακή 20 Γενάρη 2013 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας στην ιδιόκτητη αίθουσά μας. Μέσα σε ένα  ζεστό και όμορφο κλίμα συγχωριανοί και φίλοι αντάλλαξαν ευχές πειράγματα και αστεία. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε πλούσιο φαγοπότι με κοντοσούβλι, πατάτες, σαλάτες και ορεκτικά με τη συνοδεία άφθονου κρασιού. Ο  ¨Αϊ Βασίλης¨ φρόντισε να μοιράσει δώρα στους μικρούς μας φίλους, όπως κάνει ανελλιπώς κάθε χρόνο. Το φλουρί έπεσε στο μικρό Δημήτρη Μαρέτση στον οποίο δόθηκε από το Σύλλογο ένα mini iPad. Επίσης κληρώθηκε  σε ένα τυχερό ένα τριμηνιαίο συμβόλαιο ασφάλισης αυτοκινήτου.
  • Χαιρετισμό και ευχές απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαργαρίτης Δημήτρης ενώ με την παρουσία του μας τίμησαν ο πρόεδρος της Ο.ΣΥ.ΒΑ. Γερομήτσος Νικόλαος , ο γραμματέας του Συλλόγου Πετρωνιωτών Αθήνας  Τρίμπος Στάθης και ο πολιτευτής Αιτωλ/νιας με το ΣΥΡΙΖΑ Κοντονάσιος Σωτήριος από τη Λεπενού.
  • Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την Ειρήνη Ριζογιάννη και το σύζυγο της Νίκο Μαρέτση για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και τον κύριο Κουσιορή ( Ασφάλειες ΚΟΥΣΙΟΡΗ-ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ) για την προσφορά της τριμηνιαίας ασφάλειας
  • Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν και ευχόμαστε σε όλους του Συγχωριανούς και φίλους Καλή Χρονιά  με υγεία.
  • Σας περιμένουμε όλους στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Συλλόγου μας

alt


alt


alt