Εκτύπωση

Ο Σύλλογος Πρασιωτών της Αθήνας έκοψε την πίτα του στην αίθουσα του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών

alt

alt 
  • Μια όμορφη εκδήλωση είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην ιδιόκτητη αίθουσα του Συλλόγου μας την Κυριακή 10 Φλεβάρη 2013.
  • Ο Σύλλογος Πρασιωτών Ευρυτανίας στην Αθήνα πραγματοποίησε την εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου. Πρασιώτες και Πρασιώτισσες γέμισαν την αίθουσα του Συλλόγου μας και της έδωσαν ζωντάνια και χαρά. Μετά το τέλος των αρχαιρεσιών και της κοπής της πίτας τους επιδόθηκαν σε ένα όμορφο γλέντι με χορό μεζέδες, κρασί και χορό.
  • Εμείς, σαν Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών, μείναμε ευχαριστημένοι που μπορέσαμε σε δύσκολες εποχές να κάνουμε πράξη το πνεύμα και τη λογική του Συλλόγου μας: Αλληλοβοήθεια και Αλληλοϋποστήριξη !!!
  • Περιμένουμε τους Πρασιώτες για τις μελλοντικές εκδηλώσεις τους αλλά και στις δικές μας εκδηλώσεις να γλεντήσουμε παρέα.
alt

alt

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Χαλκιοπουλιτών ευχαριστεί το απερχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Πρασιωτών για την άψογη συνεργασία του  και ευχόμαστε στο νέο Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο του και μια δημιουργική θητεία!

Eκπολιτιστικός Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αττικής- Πειραιά ¨Ο Άγιος Ανδρέας ο Ερημίτης¨ Τριανταφυλλοπούλου 18 T.K.:10443 – Λ. Σκουζέ Αθήνα Τηλ.- fax: 210 5155425. email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
http://www.chalkiopouloi.gr