31/01/09 Ετήσιος Χορός Εκτύπωση

 

 

 

        Το Σάββατο 31 Γενάρη 2009 έγινε  ο  Ετήσιος  χορός  του  Συλλόγου  μας   στο  κοσμικό  κέντρο  . Η  συμμετοχή  ήταν  ικανοποιητική, το μικρό και το μεγάλο χορευτικό του Συλλόγου μας απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα με την εξαιρετική παρουσία τους,  τα  μέλη  και  οι  φίλοι  μας  διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα,  ενώ  μας  τίμησαν  με  την  παρουσία  τους: 

  • βουλευτής  του  ΠΑ.ΣΟΚ  Αιτ/νίας κος  Θάνος  Μωραΐτης.
  • Δήμαρχός  μας  κος  Αθανάσιος  Τορουνίδης.
  • Αντιδήμαρχος  κος  Μπαλάσκας Μανώλης, ο πρόεδρος του Τ. Δ.  Τρικλίνου κος Μπαλαούρας Θόδωρος, ο  κος Στάθης Τρίμπος Αντιπρόεδρος  του Συλλόγου Πετρωνιωτών, ο  κος Χρήστος Λαυρέντζος από το πολιτικό γραφείο της κας Γιαννακά, και ο  κος Γιάννης Μουρτζιάπης από το  πολιτικό γραφείο του κου Βερελή.  

      Θετική εντύπωση και μεγάλη χαρά για όλους, η πραγματικά μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας μας, που έδωσε το παρόν και σ’αυτή την εκδήλωση, ενώ με μεγάλη χαρά και θερμό χειροκρότημα υποδεχτήκαμε δύο νεαρούς συγχωριανούς μας, τον Γιάννη Προύντζο του Φώτη στο λαϊκό τραγούδι και τον Σπύρο Τηγάνη του Χρήστου στο μπουζούκι. Υποσχόμενα ταλέντα και οι δυό τους, τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.